Witajcie ponownie,
Tym razem przyszła mi ochota na rybkę, a ponieważ miałam puszkę tuńczyka w sosie własnym, postanowiłam zrobić tuńczyka, ale na 4 porcje. Przepis poniżej:
1 puszka tuńczyka w sosie własnym;
1 jajko na wardo;
1/4 filiżanki twarogu chudego;
1/2 cebuli;
pęczek koperku;
Zmiksuj koperek z cebulą, dodaj ser i jajko, a na końcu tuńczyka. I gotowe. Ważne aby to była papka, ale ser powininen być widoczny. Smak tego dania jest łagodny, jeśli lubicie na ostro dodajcie czosnku, pieprzu lub musztardy ostrej. Smacznego !
bardzo fajne przepisy szkoda ze nie ma kontynuacji :)) Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńWkrótce będzie kontynuacja, tylko już z innego etapu diety :-)
OdpowiedzUsuń