środa, 16 marca 2016

Czas na rybkę czyli tuńczk z dodatkami

Witajcie ponownie,

Tym razem przyszła mi ochota na rybkę, a ponieważ miałam puszkę tuńczyka w sosie własnym, postanowiłam zrobić tuńczyka, ale na 4 porcje. Przepis poniżej:

1 puszka tuńczyka w sosie własnym;
1 jajko na wardo;
1/4 filiżanki twarogu chudego;
1/2 cebuli;
pęczek koperku;

Zmiksuj koperek z cebulą, dodaj ser i jajko, a na końcu tuńczyka. I gotowe. Ważne aby to była papka, ale ser powininen być widoczny. Smak tego dania jest łagodny, jeśli lubicie na ostro dodajcie czosnku, pieprzu lub musztardy ostrej. Smacznego !



2 komentarze:

  1. bardzo fajne przepisy szkoda ze nie ma kontynuacji :)) Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Wkrótce będzie kontynuacja, tylko już z innego etapu diety :-)

    OdpowiedzUsuń